Eindejaar acties leveren een mooie opbrengst.

Aan het eind van het bijzonder verlopen jaar 2020 bleek het toch nog mogelijk 2 mooie acties te houden. Op vrijdag 18 december mochten we met een beperkt team in de keuken van de Bolder stamppot koken. Daar zijn we heel erg blij mee, want midden in Corona lockdown was het niet erg vanzelfsprekend  een locatie te vinden. Dus grote dank aan de Bolder mensen en Stichting Aalanden!.

We deelden 225 porties stamppot uit. Dat aantal is hoger dan wanneer we fysiek in de Bolder kunnen eten. 10 bezorgers gingen ieder met een box op pad om het eten weg te brengen, best een logistieke operatie. Uiteindelijk is het allemaal goed gekomen en kreeg ieder waar hij/ zij om had gevraagd.

10 dagen later was het tijd voor appelflappen en oliebollen. Zo’n 600 oliebollen en 280 appelflappen werden afgehaald of afgeleverd. 2 acties samen leverden ruim € 2000,00 op.

Een mooie opsteker voor het nieuwe Malawi 2021 project, waaraan we ons hebben verbonden. Lees onder kopje Nieuw project in Malawi  wat de bedoeling is.